CD persen & CD branden

met alle soorten CD verpakkingen

CD duplicaties en persingen

CD producties van Redhot brengen altijd kwaliteit. Demo-CD in kleine oplage of een full album CD release geperst? Wat je ook op de planning hebt staan, wij van Redhot weten er raad mee. Alles tegen eerlijke prijzen met een top service. Wij hebben reeds 20 jaar ervaring in het succesvol dupliceren, persen en bedrukken van CD’s van zeer hoogwaardige kwaliteit in elke gewenste oplage. Doordat we beschikken over een eigen prepress afdeling zijn wij in staat om zeer snel jouw grafische bestanden te controleren of om een prachtig pakkend ontwerp voor jouw audio of data-CD te verzorgen. Doordat voor ons alleen de beste kwaliteit goed genoeg is heeft iedere productie onze volledige aandacht en wordt dan ook afgeleverd met een hoogwaardige uitstraling qua beeld en perfect geluid!

Redhot CD - CD in Digipack met booklet

CD dupliceren (branden) al vanaf 50 stuks

Dupliceren van CD’s doen we bij Redhot als vanaf 50 stuks. Hiervoor gebruiken we a-grade schrijfbare CD’s van topkwaliteit. Hierop schrijven wij jouw data of audio en bedrukken we de disc middels UV digital in full colour. De machine die de data/audio op de discs zetten controleren of deze goed is overgenomen zodat er geen verassingen zijn als je de schijven afspeelt. Een te branden CD-R kan maximaal 700 MB of 74 minuten audio. Bij Redhot ben je ook bij de kleine oplage gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit!

CD persing vanaf 200 stuks

CD persen doen wij bij Redhot al vanaf 200 stuks. Bij het persen van CD’s worden data of audio overgebracht middels een stamper in de plastic schijf van polycarbonaat. Geperste audio en data CD’s zijn hierdoor zeer goed bestand tegen stoten en krassen. De discs zijn zeer duurzaam! Bedrukkingen op de discs kunnen gerealiseerd worden middels een offset of zeefdruk bedrukking. Dit zorgt voor een prachtig profesionele uitstraling maar ook niet onbelangrijk, de afspeelbaarheid is perfect voor alle spelers! Een CD kun je in tegenstelling tot vele van onze collega’s bij ons al laten persen vanaf 200 stuks.

Verpakkingen en drukwerk voor CD

De geperste of gedupliceerde CD kan bij Redhot verpakt worden in vele soorten verpakkingen. Deze verpakkingen maken jouw CD release helemaal af! Of je nu opzoek bent naar een standaard CD jewelbox of CD slimline case met bijbehorend bedrukt boekje en inlay, een CD envelop of plastic CD hoesje (PP Sleeve). Wil je een luxere uitstraling dan zijn ook onze bedrukte kartonnen verpakkingen een mooie oplossing. Zo kunnen wij bedrukte CD wallets, CD digipacks, CD digisleeves en CD digifiles leveren in vele uitvoering. Met of zonder booklet, met ruimte voor 1 of meerdere discs. Vrijwel alles is mogelijk! Alles om jouw CD productie de perfecte professionele uitstraling te geven.

CD ontwerp

Ben je een ster in het maken van muziek maar niet in ontwerp. Dan helpt onze afdeling Redhot Graphics je graag met het vormgeven van een professioneel ogende CD productie. Zodat jij voor de dag komt met een top release!

CD mastering

Voortkomende uit een recordingstudio heeft Redhot ruim 30 jaar evaring met audio mastering. Wij zijn daardoor in staat om snel en goed persklare DDP masters te maken voor jouw CD productie of duplicatie.

Doordat we alles onder 1 dak hebben kunnen we snel schakelen en daardoor de levertijd zo kort mogelijk houden en vertragingen zoveel mogelijk voorkomen! Dat betekend nog eens vertrouwd CD persen!