DVD

DVD persen & DVD branden

DVD duplicaties en persingen

Vele ontwikkelingen zijn er geweest op het gebied van film en series, wat te denken van streaming en video on demand diensten. Dit heeft er veelal voor gezorgd dat de DVD speler uit vele woonkamers is verdwenen. Toch blijft het geweldig om je documentaire die je als afstudeeropdracht hebt gemaakt uit te brengen als professionele fysieke DVD in een mooie bedrukte bijpassende verpakking. En wat te denken van een kleine gelimiteerde oplage van jouw bedrijfsfilm of een voorlichtingsfilm voor het personeel? Wij van Redhot zijn specialist als het gaat om kleine oplages. Een geperste DVD of een gedupliceerde beide keren hebben ze een professionele uitstraling en zijn van top kwaliteit. Of je nu een grote of kleine oplage DVD’s nodig hebt, wij produceren al vanaf 50 stuks! Heb je hulp nodig bij je grafische ontwerp? Onze afdeling Redhot Graphics is je graag van dienst.

DVD dupliceren of DVD persen?

DVD dupliceren vanaf 50 stuks
DVD’s dupliceren doen we bij Redhot vanaf 50 stuks. We kiezen daarbij uitsluitend voor A-grade te branden DVD-R’s zo zorgen we er voor dat we jouw data of video toe vertrouwen aan DVD’s van topkwaliteit. De robotmachines die de data/video op de schijf zetten voeren automatisch een controle uit of het brand/dupliceer proces juist is gegaan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct welke zich goed laat afspelen. De capaciteit van een DVD-R is 4.7 GB daarnaast kan er gedulpiceerd worden op een dual layer DVD-R hierop kun je to tot 8,5GB aan data of film kwijt!  De full colour opdruk bij een duplicatie kunnen we aanbrengen middels UV Digital techniek of offsetdruk. Beide geven een super professionele uitstraling.

DVD persen vanaf 200 stuks
Een oplage vanaf 20 stuks of meer kiezen we er in de meeste gevallen voor om de DVD’s te persen, ook wel replicatie genoemd. Bij het persen van DVD’s worden data of video/film overgebracht middels een stamper in de plastic schijf van polycarbonaat. Geperste video en data DVD’s zijn hierdoor zeer goed bestand tegen stoten en krassen. De discs zijn zeer duurzaam! Bedrukking op de discs wordt gerealiseerd middels een offset of zeefdruk bedrukking. Dit zorgt voor een prachtig professionele uitstraling maar ook niet onbelangrijk, de afspeelbaarheid is perfect voor alle DVD spelers! Een DVD kun je in tegenstelling tot vele van onze collega’s bij ons al laten persen vanaf 200 stuks.

Verpakkingen en drukwerk voor DVD

De geperste of gedupliceerde DVD kan bij Redhot net als CD’s verpakt worden in vele soorten verpakkingen. Deze verpakkingen maken jouw DVD release helemaal compleet af! Of je de DVD nu wil verpakken in een standaard DVD doos met bijbehorende bedrukte cover-inlay of dat je hem heel luxe uit wil voeren in bijvoorbeeld een DVD Digipack ook dat behoort tot de mogelijkheden zelfs al bij 50 stuks.
Je kan natuurlijk ook kiezen voor een eenvoudige verpakking als een CD envelop of plastic CD hoesje (PP Sleeve) en een full-colour bedrukte wallet. Vrijwel niets in onmogelijk! Dit alles om jouw DVD productie de perfecte professionele uitstraling te geven.

Grafisch ontwerp voor jouw DVD release

Ben je een ster in het maken van documentaires, bedrijfsfilms of videoclips maar niet in het grafisch ontwerp van drukwerk? Dan helpt onze afdeling Redhot Graphics je graag met het vormgeven van een professioneel ogende DVD productie. Samen zorgen we er voor dat jij goed voor de dag komt!